Άρχισε την... γκρίνια ο Λούκας!

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε στην Άρσεναλ ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος δήλωσε πως πήγε στους "κανονιέρηδες" για να παίζει περισσότερο, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι στιγμής.

Άρχισε την... γκρίνια ο Λούκας!
lucas © REUTERS

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Άρσεναλ πλήρωσε περίπου 20.000.000€ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να παίρνει ένα μέρος των χρημάτων. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο 28άχρονος άσος δεν... πετάει από τη χαρά του.

Αυτό γιατί στα τελευταία παιχνίδια παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και μάλιστα δεν δίστασε να κάνει τα... παράπονα του!

"Όταν έφτασα στην Άρσεναλ περίμενα να έχω περισσότερο χρόνο στην βασική ενδεκάδα. Οι παίκτες που παίζουν στη θέση μου, όμως, κάνουν εξαιρετική δουλειά. Έχουμε κερδίσει επτά σερί παιχνίδια και στην τελική, ο προπονητής αποφασίζει για το καλύτερο στην ομάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Βέβαια περίμενα να παίζω περισσότερο, έτσι πρέπει να προσφέρω περισσότερα στο χρόνο που θα παίρνω".

Στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα ο Ισπανός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, ενώ απέναντι στην Λουντογκόρετς για το Champions League πήρε μόλις 28 λεπτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK