Άνοιξε νέο "μέτωπο" ο Κόντε και... τελειώνει πρωτοκλασάτο παίκτη!

Όποιος τα βάζει με τον Αντόνιο Κόντε ή μάλλον όποιος δεν συμφωνεί με τον Ιταλό προπονητή δεν ευημερεί στην ομάδα. Νεμάνια Μάτις, Ντιέγκο Κόστα και τώρα ένας άλλος ποδοσφαιριστής μπήκε στο μάτι του... φευγάτου κόουτς.

Chelsea's manager Antonio Conte, left, watches the match during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's manager Antonio Conte, left, watches the match during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Για λόγους τακτικής ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νταβίντ Λουίζ. Έτσι γράφτηκε όταν έγινε γνωστή η 18αδα της Τσέλσι στο ντέρμπι με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή και πλέον τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Κόντε έχει "τελειώσει" τον Νταβίντ Λουίζ. Το... γυαλί ράγισε και ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο κλαμπ αυτών που έχουν μαλώσει με τον Ιταλό προπονητή.

Νεμάνια Μάτις, Ντιέγκο Κόστα τα... έσπασαν με τον Κόντε και χαιρέτισαν! Λέτε ο επόμενος να είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός; Ή μήπως ο Αμπράμοβιτς θα προλάβει στη... στροφή και θα διώξει πρώτα τον Ιταλό, καθώς οι δύο άνδρες δεν λένε ούτε "καλημέρα" πλέον. Μεγάλο σασπένς στην Τσέλσι...

Ο λόγος που παρουσιάζεται σαν η αιτία του τσακωμού Κόντε - Λουίζ είναι πως ο δεύτερος δεν τον ακούει καθόλου στο κομμάτι της τακτικής και γι' αυτόν το απέκλεισε από το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και τον έστειλε επίσης να προπονείται μόνος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK