Απολαυστικός Μουρίνιο για Τσεχ και... οδηγούς λεωφορείων

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποδέχθηκε, με βαριά καρδιά είναι η αλήθεια, την απόφαση της Τσέλσι να αφήσει ελεύθερο τον Πετρ Τσεχ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβιβαστεί με την ιδέα να δει τον Τσέχο κίπερ σε ανταγωνιστή του στην Αγγλία.

Απολαυστικός Μουρίνιο για Τσεχ και... οδηγούς λεωφορείων

"Ο ιδιοκτήτης είναι ιδιοκτήτης και παίρνει τις αποφάσεις. Θα ήθελα να σεβαστώ κάθε απόφαση που αυτός θα πάρει" τόνισε στην αρχή ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι για να ενεργοποιήσει στη συνέχεια τη βόμβα του.

"Να ξέρουν ότι σε κάθε ομάδα που μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Πετρ, μπορεί να βρω και εγώ έναν παίκτη που να με ενδιαφέρει εξίσου". Τουτέστιν αν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για τον Τσεχ, θα προσπαθήσω και εγώ να αλλοιώσω τα ρόστερ σας.

Ο Μουρίνιο τέλος αστειεύτηκε και μ' αυτούς που ισχυρίζονται ότι... πάρκαρε πούλμαν στην προσπάθειά του να πάρει εφέτος τον τίτλο στην Αγγλία. "Το Λονδίνο έχει μεγάλα λεωφορεία, πρέπει να είσαι πολύ καλός οδηγός για να τα καταφέρεις. Για να το παρκάρεις, πρέπει να ξέρεις, αν όχι, θα τρακάρεις. Οπότε, λίγος σεβασμός για τους οδηγούς λεωφορείων ή για τους προπονητές που ξέρουν να παρκάρουν λεωφορεία". Είπατε τίποτα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK