Αυτόν τον παίκτη της Τσέλσι αποθεώνει ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν περίμενε το θρίαμβο της Τσέλσι επί της ManUtd για να τον εκτιμήσει. Διαβάστε ποιον άσο των "μπλε" αποθέωσε σε συνέντευξή του ο πρώην αρχηγός της Εθνικής!

Αυτόν τον παίκτη της Τσέλσι αποθεώνει ο Καραγκούνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίντ Λουίζ δέχτηκε αμείλικτη κριτική για τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν όμως αυτό δεν εμπόδισε την Τσέλσι να δώσει έναν... σκασμό λεφτά το καλοκαίρι του 2016 για να πάρει πίσω τον Βραζιλιάνο.

Πέρα όμως από τους ανθρώπους των Λονδρέζων που πιστεύουν ακράδαντα στην ικανότητα του Νταβίντ Λουίζ υπάρχει και ένας Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Αυτόν τον παίκτη της Τσέλσι αποθεώνει ο Καραγκούνης

Αυτός είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, που συνυπήρχε στη Μπενφίκα με τον 29χρονο σέντερ μπακ από το 2007 μέχρι το 2007, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του 2004, να δηλώνει σε συνέντευξή του στο "Goal.com" πως η κριτική στον Νταβίντ Λουίζ ήταν υπερβολική και πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του.

"Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Παίζει με αρκετό πάθος και η κριτική που δέχτηκε πέρυσι δεν ήταν δίκαιη καθώς η Παρί πήρε πολλούς τίτλους.

Αυτόν τον παίκτη της Τσέλσι αποθεώνει ο Καραγκούνης
© INSTAGRAM/@MBATSHUAYI

Τον θυμάμαι από την Μπενφίκα όταν ήταν νεαρός και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον. Είχε το πάθος και την πείνα για να πετύχει. Είναι σπουδαίος παίκτης", σχολίασε ο "Κάρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK