Αυτός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας

Ούτε Μάνουελ Νόιερ, ούτε Νταβίδ Ντε Χέα. Η Τσέλσι θέλει να "δέσει" τον Τιμπό Κουρτουά υπό το φόβο της Ρεάλ Μαδρίτης και του προσφέρει "τρελά" χρήματα, που θα τον κάνουν αυτομάτως τον πιο ακριβοπληρωμένο πορτιέρε στον κόσμο.

Το συμβόλαιο του Κουρτουά ολοκληρώνεται σε 18 μήνες, όμως στην Τσέλσι θέλουν να δέσουν τον γάιδαρο τους, αφού με τη θέση του τερματοφύλακα δεν είναι να παίζεις. Δεν είναι λίγες οι ομάδες εξάλλου που ταλαιπωρήθηκαν για χρόνια αναζητώντας πορτιέρε παγκόσμιας κλάσης.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα λοιπόν, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς άναψε το πράσινο φως και στον Βέλγο θα προσφερθεί τέτοιο συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στη θέση του στον κόσμο!

Από τις 112.000€ την εβδομάδα που αμείβεται τώρα θα πάει στις 226.000€ (και παραπάνω με μπόνους)! Δηλαδή διπλασιασμός των αποδοχών του, 18 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Λίγο πάνω από τα 11.000.000€ το χρόνο δηλαδή. Καθόλου άσχημα...

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.