Συμφωνία μεταξύ Κόντε και Τσέλσι

Ο Αντόνιο Κόντε ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Τσέλσι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αγγλικής ομάδας. Διαβάστε το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει ο Ιταλός τεχνικός, καθώς και πότε αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 14: Juventus FC manager Antonio Conte looks on before the Serie A match between FC Internazionale Milano and Juventus FC at San Siro Stadium on September 14, 2013 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
MILAN, ITALY - SEPTEMBER 14: Juventus FC manager Antonio Conte looks on before the Serie A match between FC Internazionale Milano and Juventus FC at San Siro Stadium on September 14, 2013 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images) GETTY IMAGES

Προπονητής της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο Αντόνιο Κόντε, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο 3 ετών, το οποίο θα αποφέρει στον Ιταλό 6.000.000 ευρώ το χρόνο.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες είχαν θετική έκβαση. Σύμφωνα με την " Gazzetta dello Sport", το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα ο 46χρονος τεχνικός είναι να συμφωνηθεί ο αριθμός των συνεργατών του.

H επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα, μετά τον αγώνα των "μπλε" με την Έβερτον για το FA Cup. Ο Κόντε θα καθίσει στον πάγκο της Ιταλίας στο προσεχές Euro και στη συνέχεια θα αποχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK