Είναι "Λονδρέζος" αλλά δηλώνει ερωτευμένος με Γιουβέντους!

Είναι Ισπανός και βγάζει το... παντεσπάνι του στην Τσέλσι όμως η ομάδα που τον σημάδεψε είναι η Γιουβέντους και ο Άλβαρο Μοράτα δεν κρύβει δημόσια τη νοσταλγία του για την "κυρία"!

Chelsea's scorer Alvaro Morata, front, and his teammate Marcos Alonso, rear, celebrate their side's first goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea's scorer Alvaro Morata, front, and his teammate Marcos Alonso, rear, celebrate their side's first goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

"Ιταλία σημαίνει Γιουβέντους"! Αυτό ήταν ορθά-κοφτά το μήνυμα του Άλβαρο Μοράτα μέσω συνέντευξής του στην "Gazetta dello Sport" ενόψει του Ρόμα-Τσέλσι, με τον 25χρονο Ισπανο άσο να παραδέχεται πως αν ήταν στο χέρι του θα έμενε για πάντα στους "μπιανκονέρι"...

"Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια εκεί. Όταν πήγα ήμουν ένας νεαρός, όταν έφυγα ήμουν ένας αληθινός ποδοσφαιριστής. Η Ιταλία για έναν Ισπανό είναι το καλύτερο μέρος για να ζει.

Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα έφευγα ποτέ από την Ιταλία και την Γιουβέντους", δήλωσε ο φορ των πρωταθλητών Αγγλίας, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Η γυναίκα μου θα ήθελε να ζήσει στην Ισπανία, εγώ στην Ιταλία. Από το Λονδίνο με ενθουσιάζει η πολυεθνικότητα, η συνύπαρξη κουλτούρων και θρησκειών αλλά δεν θα μπορούσα να ζήσω για πολύ καιρό εδώ. Τρομερά μεγάλη πόλη, πάρα πολύ άγχος".

Στην ίδια συνέντευξη ο Μοράτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον "απαιτητικό αλλα αξιοκρατικό" Κόντε ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για την Ρεάλ λέγοντας πως "όταν επέστρεψα από το δανεισμό μου στην Γιουβέντους, μου συμπεριφέρθηκαν σαν έναν νεαρό πριν από δύο χρονιές μου στην Ιταλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK