Επεισόδια... αλά ελληνικά στο Λονδίνο

Στο γήπεδο κύριοι, στους δρόμους "μπαχαλάκηδες". Η Τότεναμ έλυσε τα... μάγια μετά από 28 χρόνια και κέρδισε την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", συνδυάζοντας τον θρίαμβο με... πανικό στα στενά του Λονδίνου. (PHOTOS + VIDEO)

Επεισόδια... αλά ελληνικά στο Λονδίνο

Η εντός έδρας ήττα της Τσέλσι από τη Τότεναμ με σκορ 3-1 τη Κυριακή ήταν αυτή που... ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους της πρώτης, καθώς πλέον βλέπουν την ομάδα τους να μη προλαβαίνει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Μετά την πρώτη νίκη των "πετεινών" στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ύστερα από 28 χρόνια, οπαδοί των δύο κλαμπ συνεπλάκησαν μεταξύ τους, προκαλώντας επεισόδια στους δρόμους του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, τα σκηνικά της σύγκρουσης ξεκίνησαν κατά την αποχώρηση των φίλαθλων της Τότεναμ από το στάδιο, όταν "ιπτάμενα" μπουκάλια μπύρας και ένας κώνος κυκλοφορίας έκαναν την εμφάνισή τους από το στρατόπεδο των "μπλε".

Οι φανατικοί των "Σπερς" αντέδρασαν, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ ένας οπαδός της Τσέλσι σκαρφάλωσε πάνω σε ένα αμάξι, προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στην αντίπαλη πλευρά.

Για καλή τους τύχη, η αστυνομία έδρασε γρήγορα πριν τα πράγματα εξελιχτούν ακόμη χειρότερα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζο Φόρεστερ, κατέγραψε τα άσχημα γεγονότα, αναφέροντας στην Sportsmail, ότι " Οι οπαδοί της Τσέλσι βγήκαν γρήγορα έξω από το μπαρ του ξενοδοχείου (όπου βρέθηκαν μετά το ματς), όταν οι φίλοι των 'Σπερς' περνούσαν απ' έξω. Κατέγραψα τις σκηνές από την οροφή του ξενοδοχείου".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK