Η... ελληνική προπόνηση του Σάρι

Ο Ιταλός προπονητής έχει βρει το μυστικό για ν' αναπτύξει άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι: τους κάνει τα... χατίρια!

Στο Λονδίνο φραπέ και φρέντο εσπρέσο δεν έχουν (την τύχη ν' απολαμβάνουν). Ούτε φυσικά τον καιρό της Ελλάδας.

Να όμως που ο Μαουρίτσιο Σάρι μεταφέρει τις... ελληνικές ποδοσφαιρο-συνήθειες στην Τσέλσι και οι παίκτες των "μπλε" μπορούν ν' απολαμβάνουν τις πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας όπως οι ίδιοι ορίζουν.

Ποια ήταν η δραστική αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμα σε σχέση με τον Αντόνιο Κόντε; Αποφάσισε την κατάργηση των πρωινών προπονήσεων, τις οποίες οι παίκτες θέλουν ν' αποφεύγουν, όρισε μονάχα απογευματινές και τούς έδωσε το ελεύθερο να περνούν χρόνο με τις οικογένειές ή τους οικείους τους.

Σύμφωνα με την εξήγηση των Άγγλων, ο Ιταλός προπονητής, που άρχισε την ενασχόλησή του με το επάγγελμα στα 40 του δουλεύοντας ως τότε στον τραπεζικό κλάδο, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για κάθε εργαζόμενο να περνά ποιοτικό προσωπικό χρόνο. Μόνο έτσι, υποστηρίζει, είναι πιο αποδοτικός στη δουλειά του.

Στην Τσέλσι έχουν ήδη λατρέψει την εναλλακτική προσέγγισή του για το ποδόσφαιρο, τη διαφορετική φιλοσοφία ζωής που πρεσβεύει. Μέχρι τώρα όλα κυλούν κατ' ευχήν. Αν επιτευχθεί η διάρκεια, θα πίνουν νερό στο όνομά του. Ειδάλλως...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.