Η μόνη που έχει παράπονα από τον Κόντε είναι η γυναίκα του!

Ο Αντόνιο Κόντε οδηγεί την Τσέλσι σε μία ξέφρενη πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου αλλά δεν γλιτώνει την... κρεβατομουρμούρα! Διαβάστε για το μεγάλο παράπονο της γυναίκας του.

Foto Fabio Ferrari - LaPresse
10 06 2013 Torino ( Italia )
Matrimonio Antonio Conte ed Elisabetta Muscariello.
Nella foto:Antonio Conte ed Elisabetta Muscariello.

photo Fabio Ferrari - LaPresse
10 06 2013 Turin ( Italy )
Antonio Conte and Elisabetta Muscariello Wedding's
in the picture:Antonio Conte , Elisabetta Muscariello
Foto Fabio Ferrari - LaPresse 10 06 2013 Torino ( Italia ) Matrimonio Antonio Conte ed Elisabetta Muscariello. Nella foto:Antonio Conte ed Elisabetta Muscariello. photo Fabio Ferrari - LaPresse 10 06 2013 Turin ( Italy ) Antonio Conte and Elisabetta Muscariello Wedding's in the picture:Antonio Conte , Elisabetta Muscariello LAPRESSE

Ο Αντόνιο Κόντε έχει την Τσέλσι στην κορυφή της Premier League και με το μαξιλαράκι ασφαλείας των 9 πόντων έναντι της 2ης Άρσεναλ όμως την γκρίνια δεν μπορεί να την αποφύγει: όχι από τους (πανευτυχείς) οπαδούς της ομάδας του Δυτικού Λονδίνου αλλά από την... γυναίκα του!

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι.

Η μόνη που έχει παράπονα από τον Κόντε είναι η γυναίκα του!

"Όταν είπα στην γυναίκα μου ότι θα πήγαινα να δω την Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Ίντερ δεν έμεινε ευχαριστημένη", δήλωσε ο Κόντε, με την Ελιζαμπέτα Μουσκαρέλο από την πλευρά της να μην πιστεύει το γεγονός πως ο σύζυγός της είχε επιλέξει στο ρεπό του (την επομένη του 3-1 επί της Άρσεναλ) να πάει από το Λονδίνο στο Τορίνο.

"Γιατί; Μείνε μαζί μας, με την κόρη σου και τη γυναίκα σου, μου είπε αλλά μερικές φορές δεν είναι εύκολο να εξηγήσω στη σύζυγό μου τι επιλέγω να κάνω όταν έχω μία μία ημέρα ελεύθερη", συμπλήρωσε ο Κόντε, ο οποίος εξομολογήθηκε επίσης ότι δεν αρέσει στη σύζυγό του πως βλέπει αρκετά ματς στην τηλεόραση όταν είναι σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK