Κομματάκι...ακριβός ο Λουίς Ενρίκε, ακόμη και για την Τσέλσι

Ο Λουίς Ενρίκε παρουσιαζόταν ως πρώτος στόχος της Τσέλσι για τον πάγκο της στη μετά Αντόνιο Κόντε εποχή αλλά το κασέ του Ισπανού τεχνικού βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους Λονδρέζους.

Barcelona's head coach Luis Enrique and Juventus head coach Massimiliano Allegri, left, stand on the sideline during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Luis Enrique AP

Οκ, να τον πάρει τον Λουίς Ενρίκε η Τσέλσι, μια χαρά προπονητής είναι άλλωστε ο Ισπανός και το απέδειξε στο υψηλό επίπεδο με την Μπαρτσελόνα. Εξι τίτλους σε τρία χρόνια πήρε ο άνθρωπος.

Το... μεροκάματό του όμως στην Μπαρτσελόνα (έφτασε την τελευταία σεζόν του στα 18εκ ευρώ) ακόμη και για το πορτοφόλι του Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι μπελάς και μάλιστα μεγάλος. Είπαμε να τον πληρώσουμε τον λεγάμενο αλλά όχι να τον κάνουμε και Μίδα.

Στο κάτω-κάτω ο Κόντε παίρνει... μόλις 10εκ ενώ είχε αρχίσει και από πιο χαμηλά (περίπου από τα 8). Κατέκτησε όμως το πρωτάθλημα (με πειστικό μάλιστα τρόπο) και εξασφάλισε μία γενναία αύξηση.

Οσο ο Ενρίκε δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του, τόσο τα ραντάρ της Τσέλσι θα πέφτουν σε άλλες λύσεις όπως αυτές του Τόμας Τούχελ, του πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ, αλλά και του Μαουρίτσιο Σάρι, του τεχνικού της υπερηχητικής Νάπολι.

Ακριβοί είναι και αυτοί αλλά όχι σαν τον Ενρίκε. Οσον αφορά τον Κόντε, που θα κουνήσει μαντήλι, η ιταλική ομοσπονδία τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK