Μείωση 50% για χάρη της Τσέλσι ο Φαλκάο

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο αναγκάστηκε να προβεί σε σημαντική μείωση των αποδοχών του προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι. Διαβάστε τις οικονομικές απολαβές του στους "μπλε" σε σχέση με την Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μείωση 50% για χάρη της Τσέλσι ο Φαλκάο

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς δεν κατάφερε να βρεθεί στα υψηλά στάνταρ του παρελθόντος, όντας μεταξύ πάγκου και... εξέδρας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε πριν από 2 χρόνια είναι φανερό πως έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην καριέρα του.

Παρόλα αυτά, ο Ζοζέ Μουρίνιο του εμπιστεύτηκε μία θέση στο ρόστερ της Τσέλσι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια ο 29χρονος επιθετικός χρειάστηκε να προβεί σε γενναία μείωση των αποδοχών του προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, o Φαλκάο θα αμείβεται με 200.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ήτοι 9.600.000 ευρώ το χρόνο. Αντίθετα, οι οικονομικές απολαβές του στους "Κόκκινους Διαβόλους" ήταν διπλάσιες, καθώς έπαιρνε 400.000 ευρώ εβδομαδιαίως και συνολικά 19.200.000 ευρώ. Μένει να δούμε αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα καταφέρει να "αναγεννήσει" τον Κολομβιανό άσο.

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK