Μέχρι και τον Ρονάλντο παίρνει η Τσέλσι με το μπάτζετ του Αμπράμοβιτς

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς που είναι γοητευμένος από τον Αντόνιο Κόντε, προτίθεται να του παραχωρήσει μπάτζετ... μαμούθ, προκειμένου να χτίσει τη δική του Τσέλσι, όπως την οραματίζεται.

Chelsea's manager Antonio Conte congratulates Chelsea's Diego Costa, left, Cesar Azpilicueta, second right, and John Terry at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's manager Antonio Conte congratulates Chelsea's Diego Costa, left, Cesar Azpilicueta, second right, and John Terry at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε αναστάτωση στο "στρατόπεδο" της Τσέλσι, με αφορμή το θέμα του Ντιέγκο Κόστα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με πρωτοβουλία του Κόντε, χωρίς να είναι ενήμερη η διοίκηση. Παρόλα αυτά όμως, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι γοητευμένος με τον Ιταλό τεχνικό και βάζει το χέρι βαθιά στην... τσέπη προκειμένου να του επιτρέψει να χτίσει τη δική του Τσέλσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" ο Ρώσος μεγιστάνας είναι αποφασισμένος να ρίξει στην αγορά 285 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτά τα χρήματα είναι γεγονός ότι ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να κάνει σούπερ αγορές. Τα ονόματα που... παρελαύνουν στον αγγλικό Τύπο είναι πολλά, μεταξύ των οποίων και αυτό του δικού μας, Κώστα Μανωλά.

Με τόσα λεφτά δε, το μυαλό πάει και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ. Η ρήτρα του Πορτογάλου αγγίζει τα 200 εκ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK