Μουρίνιο: "Ευχαρίστως να βοηθήσω τον Φαλκάο να ξαναβρεί τον εαυτό του"

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του, "άνοιξε" το δρόμο για τον ερχομό του Κολομβιανού στην ομάδα του Λονδίνου.

Η Τσέλσι δρομολογεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της επόμενη σεζόν, με την απόκτηση ενός επιθετικού να είναι δεδομένη στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα, με τον Πορτογάλο προπονητή να δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τον Κολομβιανό να επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης του: "Αν μπορώ να βοηθήσω τον Φαλκάο να φθάσει ξανά το επίπεδο του, τότε θα το κάνω".

Παράλληλα, επισήμανε την αγωνιστική αξία του 29χρόνου, παρά το κάκιστο πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Με πληγώνει που οι άνθρωποι στην Αγγλία νομίζουν ότι ο αληθινός Φαλκάο είναι αυτός που είδαμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.