Μουρίνιο: "Καλύτερος από τον Ρονάλντο ο Αζάρ"

Την πεποίθησή του πως ο Εντέν Αζάρ ήταν καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο την περσινή χρονιά γιατί κέρδισε τίτλους με την ομάδα του εξέφρασε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: "Καλύτερος από τον Ρονάλντο ο Αζάρ"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική "Daily Mail" ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στους τρεις ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη χρυσή μπάλα, τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Εντέν Αζάρ.

Όσον αφορά τη σύγκριση Ρονάλντο - Αζάρ, ο Πορτογάλος κόουτς τόνισε πως ο παίκτης της Τσέλσι ήταν καλύτερος την περσινή σεζόν γιατί κέρδισε τίτλους: "Δεν λέω ότι ο Ρονάλντο δεν ήταν φανταστικός, αλλά οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται πρώτα την ομάδα. Την περσινή σεζόν ο Αζάρ ήταν καλύτερος του Ρονάλντο παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος πέτυχε πολλά γκολ".

Όσον αφορά τον Μέσι, σχολίασε: "Προφανώς μιλάμε για την προηγούμενη σεζόν και τους τίτλους που κατέκτησαν. Το ποδόσφαιρο χωρίς τίτλους δεν είναι τίποτα. Ο Μέσι κέρδισε τρεις διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή. Δεν μου αρέσει όμως όταν οι ποδοσφαιριστές ή οι προπονητές κερδίζουν ατομικά βραβεία ασχέτως το τι έχουν κάνει με την ομάδα τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK