Νέα πρόταση της Τσέλσι για Μανωλά, τι σκέφτονται στη Ρόμα

Έτοιμη να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Κώστα Μανωλά είναι η Τσέλσι σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Τι σκέφτονται στη Ρόμα.

Το... σήριαλ με τον Κώστα Μανωλά δεν έχει τελειώσει. Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησής του, αφού ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Ρόμα για τον Έλληνα στόπερ, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα.

Η επιθυμία των "τζιαλορόσι" είναι γνωστή: Δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη πριν από τις 31 Αυγούστου, καθώς ο Ολυμπιακός θα εισπράξει το 50% του ποσού που θα δώσουν οι "μπλε" για την απόκτηση του Μανωλά όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές το καλοκαίρι του 2014.

Έτσι λοιπόν το πιο πιθανό σενάριο είναι Τσέλσι και Ρόμα να... ανανεώσουν τις συζητήσεις τους για τον Ιανουάριο του 2017, όταν το ποσό μεταπώλησης που θα εισπράξουν οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι σαφώς μικρότερο, παρά το γεγονός πως ο Αντόνιο Κόντε θέλει άμεσα τον 24χρονο στην ομάδα του.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.