Ο Κόντε τελείωσε και επίσημα τον Ντιέγκο Κόστα!

Με μία λιτή και απλή δήλωσε, ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τον Ντιέγκο Κόστα, τονίζοντας πως ο Ισπανός επιθετικός έχει τελειώσει οριστικά από την Τσέλσι!

Οι σχέσεις Κόντε - Κόστα έχουν κλονισθεί εδώ και αρκετούς μήνες με τον έμπειρο επιθετικό να αποτελεί ξένο σώμα. Όσο δεν παίρνει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, οι φήμες περί ένταξης του ξανά στο ρόστερ πληθαίνουν και γι' αυτό το λόγο ο Αντόνιο Κόντε θέλησε να ξεκαθαρίσει μία και καλή το τοπίο.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για τον Μοράτα και τον Ντιέγκο Κόστα, απάντησε: "Δεν θέλω να μιλάω για παίκτες που δεν βρίσκονται εδώ, όμως μπορώ να σας πως ένα πράγμα. Τον Γενάρη η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη με τον μάνατζερ του.

Για μένα η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά".

Είναι δεδομένο πως ο Ιταλός δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πλέον αναζητείται ομάδα για να πάρει τον Κόστα, ο οποίος παραμένει εξαιρετικός κυνηγός.

AP Photo/Tim Ireland

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...