Ο Μοράτα έκανε χατ-τρικ και ο Κόντε τον... παντρεύει με την κόρη του!

"Αναμμένος" μπήκε στο σαββατιάτικο (23/9) ματς της Τσέλσι με την Στόουκ ο Άλβαρο Μοράτα. Και πώς να μην το κάνει όταν μια μέρα πριν ο Αντόνιο Κόντε είπε απίστευτα πράγματα για τον Ισπανό φορ. Μέχρι ότι θα ήθελε να τον κάνει και γαμπρό του (VIDEO).

Alvaro Morata of Chelsea during the International Champions Cup 2017 match between soccer clubs Bayern Munich from Germany and Chelsea of England Tuesday, July 25, 2017 in Singapore. (AP Photo/Joseph Nair)
Alvaro Morata of Chelsea during the International Champions Cup 2017 match between soccer clubs Bayern Munich from Germany and Chelsea of England Tuesday, July 25, 2017 in Singapore. (AP Photo/Joseph Nair) AP

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του Στόουκ - Τσέλσι ο Άλβαρο Μοράτα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-0 υπέρ των Λονδρεζών. Ο Ισπανός φορ με το... καλημέρα σκόραρε ευχαριστώντας έτσι τον προπονητή του Άντονιο Κόντε για τα όσα είπε για εκείνον στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός και πρωταθλητής κατά την περσινή σεζόν με την Τσέλσι, αφού αποθέωσε το ποδοσφαιρικό ταλέντο του πρώην άσου της Ρεάλ, κατέληξε να πει ότι ο Μοράτα είναι τόσο ευγενικός που θα δεν το σκεφτόταν δεύτερη φορά να τον κάνει γαμπρό του!

Χιούμορ δεν λέμε αλλά ατυχής η δήλωση του Κόντε, καθώς ο Μοράτα παντρεύτηκε το καλοκαίρι της εκλεκτή της καρδιάς του...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς με την Στόουκ ολοκληρώθηκε με την Τσέλσι να κερδίζει 5-0 και τον Μοράτα να σημειώνει χατ-τρικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK