Ο Τέρι περίμενε τηλεφώνημα επιστροφής, ο Κέπα του... έφαγε την θέση

Ακόμη και ως τερματοφύλακας θα επέστρεφε στην Τσέλσι ο Τζον Τέρι, αλλά ο Κέπα τον... πρόλαβε. Δείτε το απίστευτο ποστ που ανέβασε ο Άγγλος αμυντικός στον λογαριασμό του στο Instagram. Η έμπνευσή του ήταν "χρυσός". (PHOTO)

Ο Τέρι περίμενε τηλεφώνημα επιστροφής, ο Κέπα του... έφαγε την θέση
ΑΡ

To καλοκαίρι του 2017 ο Τζον Τέρι άλλαξε ομάδα παίρνοντας μεταγραφή στην Άστον Βίλα, η καρδιά του όμως εξακολουθεί να είναι "βαμμένη" μπλε.

Πλέον, στα 36 του χρόνια παραμένει free agent και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ιδανικότερο σενάριο για εκείνον θα ήταν να επιστρέψει στην Τσέλσι. Σε οποιαδήποτε θέση...

Βλέποντας τον Τιμπό Κουρτουά να αποχωρεί απ' τον σύλλογο, ο ίδιος προσφέρθηκε χαριτολογώντας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram να τον αντικαταστήσει κάτω απ' τα γκολπόστ.

Για κακή του τύχη, ο Σάρι επέλεξε να πάει σε μια πιο... safe επιλογή αποκτώντας τον Κέπα, ο οποίος ταυτόχρονα έγινε ο πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία του απ' τον αγώνα της Τσέλσι με την Ρέντινγκ το 2006, φορώντας στολή τερματοφύλακα (Τσεχ και Κουντιτσίνι ήταν τραυματίες) και έγραψε: "Όταν νομίζεις ότι θα δεχθείς τηλεφώνημα αλλά παίρνουν κάποιον για 71 εκατομμύρια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Ο Τέρι περίμενε τηλεφώνημα επιστροφής, ο Κέπα του... έφαγε την θέση

News 24/7

24MEDIA NETWORK