O Μελισσανίδης συμπάσχει με τον Αμπράμοβιτς... γηπεδικά

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει να κάνει με 56 πολέμιους της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και προχωράει. Ο... καημένος ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει πέσει πάνω σε μία και μόνο οικογένεια που του βάζει δύσκολα λόγω... ήλιου.

O Μελισσανίδης συμπάσχει με τον Αμπράμοβιτς... γηπεδικά

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν όσον αφορά την ανέγερση του νέου γηπέδου της Τσέλσι. Σαν να μην έφταναν οι αναβολές που πήγαν πίσω το έργο, έρχεται τώρα και η αντίδραση της οικογένειας Κροστγουέιτ που είναι εναντίον της ανέγερσης του "παλατιού" των "Μπλε".

Η διοίκηση της Τσέλσι με άλλους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής τα έχει βρει σε όλα, δίνοντας μάλιστα γερές αποζημιώσεις ώστε να μην βάζουν εμπόδια στα έργα.

Η οικογένεια, όμως, των Κροστγουέιτ που ζει στην περιοχή εδώ και 50 χρόνια είναι κάθετη όσον αφορά το γήπεδο. Δεν το θέλει!

Όχι, ούτε τις φασαρίες φοβούνται ούτε την οχλαγωγία. Δεν θέλουν για κανένα λόγο να χάσουν τον... ήλιο τους. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι το γήπεδο θα είναι τόσο ψηλό που δεν θα επιτρέπει στο φως του ηλίου να μπαίνει στα δωμάτια της οικείας τους.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Τσέλσι πρότεινε στην οικογένεια να... ανταλλάξει τον ήλιο με μία βαρβάτη αποζημίωση, αλλά οι Κροστγουέιτ παρέμειναν ανένδοτοι. Το γήπεδο πάντως το 2021 θα εγκαινιαστεί αφού οι απαραίτητες άδειες έχουν εξασφαλισθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK