Οι bookies διώχνουν τον Κόντε από την Τσέλσι!

Ο Αντόνιο Κόντε προσελήφθη για το χτίσιμο της νέας Τσέλσι, σύμφωνα όμως με τα γραφεία στοιχημάτων είναι ο επικρατέστερος ως ο επόμενος απολυθέντας τεχνικός της Premier League.

"Η Τσέλσι θέλει να απολύσει τον Κόντε; Μα είναι τρελοί;", "Εάν διώξουν τον Κόντε θα είναι μεγάλη ανοησία, όπως τότε που είχαν διώξει τον Αντσελότι", "Θα ξεσπάσω σε κλάματα αν φύγει ο Κόντε". Αυτά είναι ενδεικτικά ποσταρίσματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media, με τις φήμες για την άμεση απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Τσέλσι να "δίνουν και να παίρνουν".

 

Τι είναι αυτό που τροφοδότησε το συγκεκριμένο άσχημο σενάριο για τον Ιταλό τεχνικό; Η ξαφνική αλλαγή στις αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων αναφορικά με τις πιθανότητες απόλυσης του Κόντε από τους Λονδρέζους.

Η Βetfair  κατέβασε το ποσοστό από το 33/1 στο 6/1, η Landbrokes από το 20/1 στο 6/1 ενώ η William Hill κατέβασε το ποσοστό στο 4/1, ενώ η Betway και η Paddy Power προχώρησαν ακόμα περισσότερο καθώς δεν δέχονται πλέον άλλα στοιχήματα για το ότι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας θα γίνει ο επόμενος προπονητής (μετά τον Γκουιντολίν από την Σουόνσι) που θα απολυθεί στην Premier League.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.