Oύτε στο μοναδικό του ρεπό έπαψε να μιλάει για μπάλα ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει σηκώσει κεφάλι στην προσπάθειά του να βάλει από πολύ νωρίς τη σφραγίδα του στην Τσέλσι. Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως δεν.. ηρεμεί ακόμα και στο ρεπό του!

Chelsea's manager Maurizio Sarri looks on during the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's manager Maurizio Sarri looks on during the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Τα δείγματα δουλειάς του στην Νάπολι τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και με αυτό το σκεπτικό ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να κουνήσει μαντήλι στον Αντόνιο Κόντε και να εμπιστευτεί τα κλειδιά των αποδυτηρίων σε εκείνον αυτό το καλοκαίρι.

Και μέχρι στιγμής δικαιώνεται πανηγυρικά. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα αλλά και το διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου που επιχειρεί να εμφυσήσει στους παίκτες του ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τους "μπλε" να είναι πλέον πιο ελκυστικοί στο μάτι και να προσπαθούν να κερδίζουν τα ματς μέσα από την κατοχή και την πίεση στον αντίπαλο από την αντίπαλη περιοχή.

Όσον αφορά στον Ιταλό τεχνικό, οι ποδοσφαιριστές του στάζουν μέλι για τον τρόπο δουλειάς του αλλά και το πώς τους συμπεριφέρεται, με την "Sun" από την πλευρά της να βγάζει στη φόρα ένα "μυστικό" του που "λέει πολλά" για το πώς αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

Chelsea head coach Maurizio Sarri watches the players warm up before the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea head coach Maurizio Sarri watches the players warm up before the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

"Σε 40 ημέρες που βρίσκομαι εδώ αφότου ανέλαβα την τεχνική ηγεσία, μόνο μία φορά είχα ρεπό για να περάσω μία ολόκληρη μέρα στο Λονδίνο.

Μετά από το ματς με την Άρσεναλ έμεινα στην πόλη για να κάνω μία βόλτα και τότε συνάντησα αρκετά άτομα από την Νάπολη με τους οποίους άρχισα να μιλάω για ποδόσφαιρο.

Αλλά έτσι είμαι εγώ, δεν είμαι σε θέση να μένω στάσιμος, σκέφτομαι συνέχεια την ομάδα μου, με το που τελειώνει το ένα ματς σκέφτομαι αμέσως το επόμενο. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύω στο ποδόσφαιρο", αποκάλυψε με δηλώσεις του στην "Sun" ο Ιταλός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Θα πάρει καιρός να περάσω αυτά που θέλω στους παίκτες επειδή θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Εάν είσαι συνηθισμένος να αμύνεσαι κοιτώντας τον αντίπαλο και εγώ σου ζητάω να κοιτάς τη μπάλα, εάν είσαι 18 ετών μαθαίνεις γρήγορα, εάν είσαι 28 και έπαιζες πάντα με διαφορετικό τρόπο, ίσως είναι πιο δύσκολο να συνηθίσεις.

Και μπορεί για δύο με τρεις μήνες να είναι δύσκολο, έχω όμως μία ομάδα με έξυπνους παίκτες που θα κάνουν πολύ γρήγορα αυτά που ζητάω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK