Ποια απόλυση; Ο Κόντε έμεινε στην Τσέλσι με δηλώσεις περί... καθαρής ψυχής!

Ο Αντόνιο Κόντε δέχτηκε νέα κατραπακιά, αυτή τη φορά από την Γουότφορντ, όμως δεν... μάσησε στις δηλώσεις του και αυτό του επέτρεψε να κερδίσει χρόνο στον πάγκο της Τσέλσι.

Chelsea's team manager Antonio Conte gestures during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Antonio Conte gestures during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μετά την συντριβή με 3-0 από την Μπόρνμουθ εντός έδρας, ήρθε νέο χαστούκι για την Τσέλσι στην έδρα της Γουότφορντ (1-4), με τον Αντόνιο Κόντε να μη χάνει πάντως την αυτοπεποίθησή του το βράδυ της Δευτέρας όπως έδειξε στη συνέντευξη Τύπου.

"Όχι, δεν ανησυχώ, Δεν ανησυχώ για τη δουλειά μου. Δουλεύω κάθε ημέρα και δίνω το 120%. Εντάξει,; Εάν αυτό είναι αρκετό, είμαστε εντάξει. Διαφορετικά ο σύλλογος μπορεί να πάρει μία διαφορετική απόφαση.

Δεν ανησυχώ όμως, αύριο είναι μία άλλη ημέρα. Μπορεί να είμαι προπονητής της Τσέλσι, μπορεί και όχι. Πού είναι το πρόβλημα; Η ψυχή μου είναι καθαρή. Πηγαίνω για ύπνο χωρίς να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.

Προσπαθώ να κάνω τα πάντα. Εάν δεν φτάνει, ο σύλλογος μπορεί να πάρει μία άλλη απόφαση και η ζωή συνεχίζεται", δήλωσε ο Κόντε, ο οποίος μάλιστα το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του!

Chelsea manager Antonio Conte, right, looks dejected after Bournemouth's second goal as Chelsea's Cesc Fabregas, left, waits the be substituted during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge in London, Wednesday Jan. 31, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea manager Antonio Conte, right, looks dejected after Bournemouth's second goal as Chelsea's Cesc Fabregas, left, waits the be substituted during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge in London, Wednesday Jan. 31, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Πολλοί συνέδεσαν αυτή την απόφαση με λευκή πετσέτα και κούνημα μαντηλιού από την πλευρά του Ιταλού όμως λίγες ώρες αργότερα διαψεύστηκαν. Όπως έγινε γνωστό, έγινε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των Λονδρέζων και σε αυτό πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσουν... ως... έχουν!

Ουδεμία αλλαγή λοιπόν στην άκρη του πάγκου, με τους ανθρώπους της Τσέλσι να έχουν στο μυαλό τους πως ακολουθούν δύσκολα ματς (δύο ταξίδια στο Μάντσεστερ και τα ματς με την Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League) αλλά και ότι ο Λουίς Ενρίκε δεν είναι "ζεστός" να αναλάβει μεσούσης της σεζόν την ομάδα...

Την ίδια ώρα πάντως που ο Κόντε μάχεται για την παραμονή του, υπάρχουν παίκτες που βγαίνουν δημόσια και τον στηρίζουν, όπως για παράδειγμα ο Γκάρι Κέιχιλ που δήλωσε: "Εμείς οι παίκτες οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ο προπονητής έχει κάνει φανταστική δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK