Πρώην άσος της Τσέλσι αποκαλύπτει την άγρια πλευρά Μουρίνιο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Αντρέ Σίρλε, μίλησε σε γερμανικό μέσο αποκαλύπτοντας αρκετές πτυχές του Ζοζέ Μουρίνιο όπως τον γνώρισε από την κοινή τους θητεία στους "μπλε".

Ο Αντρέ Σίρλε αν και μετακόμισε με όνειρα στο Λονδίνο και την Τσέλσι το 2013, τελικά δεν κατάφερε να έχει τον αντίκτυπο που επιθυμούσε. Μεγάλο ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξε και η αντιμετώπισή του από τον Ζοζέ Μουρίνιο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη γερμανική BILD.

"Ο Μουρίνιο μου έδειξε τη σκληρή πλευρά της ζωής ενός ποδοσφαιριστή. Αν έκανες μόλις ένα κακό παιχνίδι, ξαφνικά σε πετούσε εκτός ομάδας.

Η εμπειρία μου στην Τσέλσι ήταν υπέροχη, παίζοντας δίπλα σε τόσους αστέρες. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά μετά τον τραυματισμό μου, ο Μουρίνιο άλλαξε στάση και πλέον δεν με υπολόγισε ποτέ ξανά", ήταν τα λόγια του 25χρονου Γερμανού άσου ο οποίος πλέον βρήκε την... υγειά του στην Ντόρτμουντ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.