Σε μπελάδες ο Μουρίνιο λόγω Καρνέιρο

Καταγγελία για σεξιστική συμπεριφορά του Ζοζέ Μουρίνιο εις βάρος της Έβα Καρνέιρο εξετάζει η FA. Κινδυνεύει με τιμωρία ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε μπελάδες ο Ζοζέ Μουρίνιο! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Independent", η FA εξετάζει ένα VIDEO στο οποίο ο "Special One" φαίνεται να απευθύνεται με υβριστικά και σεξιστικά λόγια στην Έβα Καρνέιρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Σουόνσι, όταν η γιατρός αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία Εντέν Αζάρ, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Πορτογάλου.

Ο τεχνικός των "μπλε" μπορεί να αντιμετωπίσει τιμωρία 5 αγωνιστικών εάν κριθεί ένοχος για ανάρμοστη συμπεριφορά.

"Η FA έχει λάβει αίτημα σχετικά με ένα υποτιθέμενο περιστατικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σουόνσι με την Τσέλσι για την Premier League στις 8 Αυγούστου και δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η FA.

Διαβάστε ακόμη:

O Μουρίνιο καθαίρεσε την Καρνέιρο

Οι πραγματικές αιτίες πίσω από την καθαίρεση Καρνέιρο από Μουρίνιο

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.