Τα όσα δήλωσε ο Αζάρ έφτασαν από το Λονδίνο στη Μαδρίτη

Ο Βέλγος σταρ το είπε ξεκάθαρα και όσοι δεν το είχαν καταλάβει πλέον ξέρουν ποιες είναι οι προθέσεις του.

Belgium's Eden Hazard laughs after the third place match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Saturday, July 14, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Εντέν Αζάρ AP PHOTO

Τον Εντέν Αζάρ τον έχεις συνδέσει στο μυαλό σου με την μπλε φανέλα της Τσέλσι. Πέρασαν έξι χρόνια απ' όταν άφησε τη Λιλ για ν' αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα, αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα για αλλαγή περιβάλλοντος, παραστάσεων και νέων προκλήσεων στην καριέρα του.

Τότε η μετακίνησή του κόστισε στους "μπλε" 32 εκατομμύρια λίρες. Τότε ήταν ένας Βέλγος εξτρέμ, 21 στα 22, με προοπτικές εξέλιξης. Σήμερα πόσα πρέπει να ζητήσουν οι Λονδρέζοι για να συναινέσουν στην παραχώρηση ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ηγήθηκε των "κόκκινων διαβόλων" στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Εκεί ακριβώς φαίνεται ότι θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Πόσα θ' αξιώσουν οι Λονδρέζοι για να δώσουν τη συγκατάθεσή του.

Ποια ομάδα θα διεκδικήσει αυτό το καλοκαίρι την υπογραφή του το ξέρουμε ήδη. Ορθά-κοφτά το είπε ο ίδιος ο Βέλγος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη Ρωσία και το γκολ που σφράγισε την κατάκτηση της τρίτης θέσης, για το 2-0 επί των Άγγλων.

" Ξέρετε που προτιμώ να πάω", δήλωσε ο Αζάρ. Ποια ομάδα κρύβεται πίσω απ' αυτήν την ατάκα. Μα φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θέλει "ν' ανακαλύψει κάτι διαφορετικό".

Αρκεί να του το επιτρέψει η Τσέλσι. Διότι " αυτή θα πάρει την τελική απόφαση, αν μ' αφήσει να φύγω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK