"Τελείωσε" ο γκουρού των μεταγραφών της Τσέλσι, πέρασε του Κόντε!

Αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για λήξη της συνεργασίας της Τσέλσι με τον άνθρωπο που υπό τις οδηγίες του θήτευσαν δέκα διαφορετικοί προπονητές στους "Μπλε". Το "δεξί χέρι" του Ρομάν Αμπράμοβιτς... χαιρέτισε και ο Ρώσος βρίσκεται σε κρίση.

"Τελείωσε" ο γκουρού των μεταγραφών της Τσέλσι, πέρασε του Κόντε!

Δέκα ολόκληρα χρόνια, δέκα διαφορετικοί προπονητές, τόνοι συμβουλών και μεταγραφών γράφτηκαν στην ιστορία καθώς ο σπουδαίος τεχνικός διευθυντής, Μάικλ Εμενάλο αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι!

Ο γκουρού των μεταγραφών -όπως τον αποκαλούν- φέρεται πως αποχώρησε από τον σύλλογο κατόπιν δικής του απόφασης, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η πραγματική αιτία έχει όνομα και επίθετο: Αντόνιο Κόντε.

"Έφαγε" ο Ιταλός τον Εμενάλο; Ιδού το ερώτημα... Σίγουρα πάντως το καλοκαίρι είχαν τις προστριβές τους με τον Κόντε να λέει δημόσια, ουκ ολίγες φορές, ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Χάνοντας τον Νιγηριανό, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μένει χωρίς... δεξί χέρι, καθώς ο Μάικλ Εμενάλο ήταν ο άνθρωπος τον οποίο ο βαθύπλουτος Ρώσος εμπιστευόταν όσο κανέναν για το μεταγραφικό σχεδιασμό των "Μπλε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK