Το μέλλον του Φάμπρεγας είναι μακριά από την Τσέλσι

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πηγαίνει η κατάσταση στη Τσέλσι με τους παίκτες του Κόντε να κηρύττουν... ανταρσία στα social media. Ο βασικός αστέρας των "μπλε", Σεσκ Φάμπρεγας, μάλιστα έγραψε στο twitter σε ποια ομάδα θα ήθελε να επιστρέψει!

Arsenal's Cesc Fabregas, left, talks to his French manager Arsene Wenger at the start of a training session at the club's facilities in London Colney, England, Friday, Aug. 5, 2011.  The new English Premier League season starts on August 13 and it has been another offseason of unsettling speculation for Arsenal about whether captain Cesc Fabregas will return to Barcelona.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Cesc Fabregas, left, talks to his French manager Arsene Wenger at the start of a training session at the club's facilities in London Colney, England, Friday, Aug. 5, 2011. The new English Premier League season starts on August 13 and it has been another offseason of unsettling speculation for Arsenal about whether captain Cesc Fabregas will return to Barcelona. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Μπορεί να αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι, ανταγωνίστρια ομάδα της Άρσεναλ στο Λονδίνο, ωστόσο ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν ξεχνάει τα "εφηβικά"χρόνια που πέρασε στους "κανονιέρηδες".

Στο Βόρειο Λονδίνο, από το 2003 μέχρι το 2011 που διήρκησε η θητεία του στον σύλλογο, σκόραρε 59 γκολ, ενώ είχε και 85 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι εμφανίσεις του στους Λονδρέζους τον οδήγησαν πίσω στην Ισπανία το 2011 για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, στης οποίας τις ακαδημίες έβαλε τις βάσεις για να εξελιχθεί στον παίκτη που είναι σήμερα.

Έχοντας κατακτήσει δύο EURO, μαζί με ένα παγκόσμιο κύπελλο με τη φανέλα της Εθνικής των "Ρόχα", ο Καταλανός άσσος υπέγραψε το 2014 στην Τσέλσι, απογοητεύοντας τους φίλους της Άρσεναλ με αυτή του την επιλογή.

Όπως αποκάλυψε όμως ο ίδιος αργότερα, ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν αυτός που τον οδήγησε στους "μπλε", αφού ο Γάλλος απέρριψε ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα.

Ερχόμενοι στο σήμερα, απαντώντας σε αναρτήσεις των φανς του στο Twitter και στο ερώτημα για τον αν θα επέστρεφε στην Άρσεναλ, αλλά σε ρόλο προπονητή αυτή τη φορά, ο μέσος της Τσέλσι ήταν σαφής, απαντώντας " Φυσικά".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ TWEET:

News 24/7

24MEDIA NETWORK