Τσέλσι για Μέσι: Συνάντηση Αμπράμοβιτς με τον πατέρα του Αργεντινού!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς συναντήθηκε στο κότερο του με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι και του έκανε μία ασύλληπτη πρόταση προκειμένου να φέρει στην Τσέλσι τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής "Sun", ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο υπερπολυτελές κότερο του ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να μιλήσουν οι δύο πλευρές  για μια πιθανή συνεργασία του γιου του, Λιονέλ, με τους "μπλε"! Όπως αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα, ο Ρώσος μεγιστάνας πρότεινε στον πατέρα του πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας συμβόλαιο με απολαβές 700.000 ευρώ την εβδομάδα για τον γιο του! Kάνοντας τον πολλαπλασιασμό βγαίνει ένα ποσό πάνω από 36.000.000 ευρώ το χρόνο.

 

Παράλληλα, φαίνεται πως του είπε πως είναι διατεθειμένος να πληρώσει κι ένα ποσό κοντά στα 130.000.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα προκειμένου να τον παραχωρήσει. Βέβαια θα πρέπει αν σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει αυτή τη στιγμή ρήτρα ύψους 250.000.000 ευρώ και μοιάζει δύσκολο να δεχθεί η Μπαρτσα να τον παραχωρήσει με τα μισά.

Επίσης οι Καταλανοί σκέφτονται να τον καλέσουν άμεσα για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, μιας και έκαναν το ίδιο πρόσφατα με τον Νεϊμάρ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".