Τσέλσι καλεί Ματεράτσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Ο Κόντε εμφανίζεται φευγάτος από τον πάγκο της Τσέλσι, η ομάδα "ψάχνεται" για προπονητή και το διαδικτυακό κάλεσμα στον Ματεράτσι... πυροδότησε φωτιές στους φίλους των "μπλε". Ή μήπως και όχι;

Inter Milan defender Marco Materazzi, reacts at the end of  the Italian Serie A major league soccer match between Inter Milan and Juventus. at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 22,2008.  (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan defender Marco Materazzi, reacts at the end of the Italian Serie A major league soccer match between Inter Milan and Juventus. at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 22,2008. (AP Photo/Luca Bruno) AP IMAGE

Ο Μάρκο Ματεράτσι έχει "μείνει" στη ποδοσφαιρική συνείδηση του κόσμου, ως πρώην παίκτης της Ίντερ και της εθνικής Ιταλίας, αλλά και ως ο άνθρωπος που "τερμάτισε" τη καριέρα του Ζινεντίν Ζιντάν, όταν είχε δεχτεί τη κουτουλιά του Γάλλου παλαίμαχου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006.

Πλέον, ο Ιταλός έχει την ιδιότητα του προπονητή με πρώτο και τελευταίο σταθμό της καριέρας του την ινδική Τσεναϊγίν, όπου διετέλεσε τεχνικός της για δύο χρόνια, από το 2014 έως το 2016.

Από τότε, ο πρώην αμυντικός δεν έχει βρει σύλλογο να ηγηθεί από το "τιμόνι" του κόουτς και ένα διαδικτυακό ποστ της Τσέλσι στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ήρθε να "ταράξει" τα νερά. Κι αυτό, διότι ανέβασε μια φωτογραφία του Ματεράτσι να πανηγυρίζει τη κατάκτηση του ιταλικού κυπέλλου με τη φανέλα των "νερατζούρι".

Όπως είναι λογικό, όλοι οι φίλοι των "μπλε" έσπευσαν να σχολιάσουν από κάτω τι μπορεί να σημαίνει η συγκεκριμένη κίνηση, υπονοώντας ότι ο παλαίμαχος διεθνής θα αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του λονδρέζικου κλαμπ, αντικαθιστώντας το καλοκαίρι τον Αντόνιο Κόντε.

Λίγη ώρα αργότερα, η ανάρτηση κατέβηκε από το ίντερνετ. Παρόλα αυτά, η απάντηση ήρθε μετέπειτα και δεν ήταν αυτή που φαντάστηκαν οι περισσότεροι.

Ο Ματεράτσι όντως θα παραβρεθεί σύντομα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όμως σαν ποδοσφαιριστής. Και όχι δεν πρόκειται για μεταγραφή της Τσέλσι ή επιστροφή του Ιταλού στη δράση, αλλά για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στους Λονδρέζους και τα "αστέρια" της Ίντερ, ένα ματς που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στην έδρα της Τσέλσι.

Βέβαια, με τη πιθανή απομάκρυνση του Κόντε από τον πάγκο του συλλόγου το προσεχές καλοκαίρι, ποτέ μη λες ποτέ για ενδεχόμενη πρόσληψη, ακόμα και του Ματεράτσι, ως προπονητή που μπορεί να ξαναβάλει τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας... στον ίσιο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ:

Τσέλσι καλεί Ματεράτσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK