Έτσι σχολίασαν τα αγγλικά ΜΜΕ το ντεμπούτο Μιλιβόγεβιτς

Παρά την ήττα της Κρίσταλ Πάλας από την Στόουκ, το ντεμπούτο του Μιλιβόγεβιτς κρίθηκε κατά γενική ομολογία ως θετικό από τα αγγλικά ΜΜΕ. Διαβάστε τι ανέφεραν για τον Σέρβο άσο.

Έτσι σχολίασαν τα αγγλικά ΜΜΕ το ντεμπούτο Μιλιβόγεβιτς

Πρώτη συμμετοχή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη Premier League, όπου ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, πήρε μία“πρώτη γεύση” από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Σέρβος δεν πέρασε απαρατήρητος, καθώς η Mirror, σε άρθρο που δημοσίευσε μετά τον αγώνα, όπου ανέφερε 5 σημεία που κρατάει από το παιχνίδι, ένα από αυτά ήταν το ντεμπούτο του 25χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι “ έπαιξε ως κεντρικός μέσος μπροστά από τους τέσσερις αμυντικούς και ήταν περισσότερο σταθερός, παρά εντυπωσιακός. Όχι ο πρώτος οργανωτής του παιχνιδιού, αλλά ήταν η πρώτη γεύση που πήρε από την Premier League. Επομένως, οι φίλοι της Palace θα περιμένουν και θα δουν”.

Έτσι σχολίασαν τα αγγλικά ΜΜΕ το ντεμπούτο Μιλιβόγεβιτς

Από την πλευρά της η Evening Standard είχε ως τίτλο στην ανάλυσή της για το ματς τον εξής: "Ο Σαμ Άλαρνταϊς αντιμετωπίζει προβλήματα στη μάχη της παραμονής αλλά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς προσφέρει ελπίδα". Με το εν λόγω μέσο να αναφέρει για τον 25χρονο άσο:

"Το απόκτημα ύψους 13.000.000 λιρών από τον Ολυμπιακό προπονήθηκε μόλις μία ημέρα πριν για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες αλλά τα πήγε καλά στο ντεμπούτο του στο χώρο του κέντρου. Έκανε πιο σφριγηλή την ομάδα της Πάλας και έδειξε πως είναι καλός με τη μπάλα. Ο Άλαρνταϊς θα ελπίζει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την Πάλας να ανέβει στη βαθμολογία".

Όσον αφορά στην "Sun", στάθηκε στο γεγονός πως ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν μόλις το ένα από τα δύο νέα πρόσωπα των Λονδρέζων στο ματς με την Στόουκ μετά την εντός έδρας συντριβή από την Σάντερλαντ:

"Ο Big Sam ίσως να ήθελε να αλλάξει όλη την ομάδα μετά από εκείνο το ματς αλλά περιορίστηκε σε δύο αλλαγές. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κατάφερε επιτέλους να κάνει ντεμπούτο με την Πάλας έχοντας εξασφαλίσει άδεια εργασίας και μαζί με τον Άντρος Τάουνσεντ πήραν τις θέσεις των Καμπάγ και Νταν. Η Πάλας θα έλπιζε λογικά ότι ο Σέρβος θα έφερνε λίγη τύχη που χρειαζόταν η ομάδα, με δεδομένο πως δεν είχε χάσει ματς από τις 29 Σεπτεμβρίου, μετρώντας ένα αήττητο σερί 19 αγώνων με τον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK