Η ερώτηση στο Twitter που ξάφνιασε τον Μιλιβόγεβιτς!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς προσαρμόστηκε άμεσα στην Premier League αλλά δεν γνωρίζει ακόμα τα πάντα για τη νέα του ομάδα ! Έτσι χρειάστηκε βοήθεια σε ερώτηση φαν της Πάλας (VIDEOS)!

Η ερώτηση στο Twitter που ξάφνιασε τον Μιλιβόγεβιτς!

Μπορεί να έχει μόλις έναν μήνα στην Premier League με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, παρόλα αυτά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έδειξε πως δεν έχει ανάγκη από περίοδο προσαρμογής και από τα πρώτα του παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις του με την παρουσία του πάνω στο χορτάρι.

Το μόνο ίσως που θα χρειαστεί να βελτιώσει ο Σέρβος άσος είναι οι γνώσεις του αναφορικά με τους "αετούς"! Και αυτό γιατί όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις φίλων της Κρίσταλ Πάλας ήταν απαραίτητη η βοήθεια από τον δημοσιογράφο που του έκανε πάσα τις ερωτήσεις.

"Πόσο πολύ μισείς την Μπράιτον;", ήταν η πρώτη ερώτηση που του έγινε διαδικτυακά, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να μη γνωρίζει για την εχθρότητα των οπαδών των δύο ομάδων και τον δημοσιογράφο να τον ενημερώνει σχετικά με αυτό.

"Δεν τους μισώ, ίσως δεν τους συμπαθώ από τη στιγμή που είναι εχθροί μας", δήλωσε χαμογελαστός ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έσταξε μέλι και για τους οπαδούς της νέας του ομάδας:

"Οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας δεν είναι οι τυπικοί φίλαθλοι που όταν μπαίνει ένα γκολ της ομάδας τους ακούγεται ένα μακρόσυρτο "yes", κάνουν πολύ θόρυβο. Μου άρεσε ο τρόπος που μας υποστήριξαν και στα 90 λεπτά του αγώνα με την Μίντλεσμπρο.

Όπως είπε και ο Σακό παίξαμε σε αυτό το ματς 12 εναντίον 11. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και παίζω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK