"Tέρας" ο Μιλιβόγεβιτς και αποθέωση στα social media!

Η νίκη επί της Μίντλεσμπρο έφερε την Κρίσταλ Πάλας πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δέχτηκε άκρως κολακευτικά σχόλια μέσω των social media.

"Tέρας" ο Μιλιβόγεβιτς και αποθέωση στα social media!
© REUTERS

Τρεις πόντοι χρυσάφι! Ο Σαμ Αλαρντάις πανηγύρισε μόλις τη δεύτερη νίκη του στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας το απόγευμα του Σαββάτου, με το 1-0 επί της Μίντλεσμπρο να φτάνει και να περισσεύει όμως για τους Λονδρέζους ώστε να αποδράσουν μετά από καιρό από την τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Στο ματς αυτό αγωνίστηκε μόλις για δεύτερη φορά με τους "αετούς" και πρώτη στο "Shelhust Park" ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο πρώην άσο του Ολυμπιακού να έχει εξαιρετική παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, και να βαθμολογείται με 7.5 από την αγγλική "Daily Mail".

Πέρα όμως από τις πολύ καλές κριτικές που απέσπασε από αγγλικές ιστοσελίδες, ο 25χρονος Σέρβος μέσος κέρδισε και το σεβασμό των φιλάθλων, με τα μηνύματα υπέρ του στο Twitter να είναι αρκετά. Μερικά από αυτά έγραφαν τα εξής:

"Tέρας" ο Μιλιβόγεβιτς και αποθέωση στα social media!
© GETTY IMAGES

"Ο Μιλιβόγεβιτς και ο Σακό έπαιξαν πολύ καλά, θα πρέπει και οι δύο να ξεκινούν βασικοί σε κάθε ματς"

"Εξαιρετικά όλα τα νέα αποκτήματα, ειδικά ο Μιλιβόγεβιτς. Μοιάζει να είναι αυτό που χρειαζόμασταν"

"Πολύ δυνατή εμφάνιση από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μίντλεσμπρο. Φαίνεται να προσαρμόζεται γρήγορα".

"Ο Μιλιβόγεβιτς είναι τέρας, τον αγαπώ".

"Ο Μιλιβόγεβιτς είναι καλύτερος του Μπουσκέτς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK