Θες δανεικό; Θα συμβιβαστείς μ' έναν (εκβιαστικό) όρο

Θέλετε ή όχι; Οι Λονδρέζοι θέλουν να δανείσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και τους πληρώνουν ακόμη, αρκεί να τηρηθεί στο έπακρο η συμφωνία του χρόνου συμμετοχής.

Η απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών από ομάδες της Premier League έχει πλέον γίνει δυσβάσταχτη για εκείνες των χαμηλότερων κατηγοριών, αφού το μηνιάτικο ακόμη και νεαρών παικτών έχει εκτοξευτεί σε ύψη που καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε σκέψη / κρούση.

Οι ιθύνοντες της Κρίσταλ Πάλας βρήκαν μια μέση λύση. Μοιάζει με... εκβιασμό αλήθεια είναι, αλλά μάλλον βολεύει τις ομάδες που έχουν ανάγκη από καλούς ποδοσφαιριστές για να κάνουν πρωταθλητισμό, δεν έχουν ωστόσο το ρευστό να τους "συντηρήσουν".

Ο Μαρκ Μπράιτ, υπεύθυνος των ακαδημιών των Λονδρέζων, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη ιδιοκτησίας - διοίκησης - προπονητικού σταφ ενημέρωσε με σχετική επιστολή όλες τις ομάδες από την τρίτη κατηγορία και κάτω ότι υπάρχει φόρμουλα δανεισμού χωρίς κόστος, υπό μία συγκεκριμένη προϋπόθεση.

Να παίζουν βασικοί οι δανεικοί! Να έχουν δηλαδή εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής και όχι μόνο να προπονούνται. Σ' αυτήν την περίπτωση, το βδομαδιάτικό τους θα πληρώνεται από την Πάλας.

Αν για οποιονδήποτε άλλον λόγο, πλην τραυματισμού ή τιμωρίας, οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτός αρχικού σχήματος, θα το αντίστοιχο ποσό θα πρέπει να καλύπτεται από την ομάδα στην οποία έχει καταλήξει δανεικός.

Fair deal ή... μαχαίρι στο λαιμό;

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.