Δείχνεις ασέβεια στον Ρούνεϊ; Σε τιμωρεί άμεσα!

Οι οπαδοί της Μπράιτον αποδοκίμαζαν τον Γουέιν Ρούνεϊ κάθε φορά που άγγιζε τη μπάλα και εκείνος τους "ανταπέδωσε" τη φιλοξενία σκοράροντας στο 90' (VIDEO)!

Δείχνεις ασέβεια στον Ρούνεϊ; Σε τιμωρεί άμεσα!

Τα προηγούμενα 13 χρόνια που φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα "δυσκολότερα" γήπεδα για εκείνον ήταν το "Άνφιλντ", το "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και το "Γκούντισον", ωστόσο τώρα που ανήκει στην Έβερτον συνάντησε μία ακόμα... αφιλόξενη έδρα.

Αυτή ήταν το "Falmer Stadium", με τους οπαδούς της Μπράιτον να αποδοκιμάζουν έντονα τον Άγγλο διεθνή επιθετικό χωρίς προφανή λόγο κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα (έγινε θέμα συζήτησης στα social media, με δεδομένο πως δεν υπάρχει κόντρα των δύο ομάδων ούτε ο Ρούνεϊ έχει "προηγούμενα" με την ομάδα) αλλά το φινάλε να φέρνει... τιμωρία για αυτούς.

Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 82' όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Ρούνεϊ να ευστοχεί στο 90' σε πέναλτι που κέρδισαν τα "ζαχαρωτά" και να γλιτώνει την ομάδα του Κούμαν από νέα οδυνηρή ήττα (έχει κάκιστο ξεκίνημα, είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας).

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Έβερτον στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK