Αντι-ντόπινγκ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες!

Ο Αλέξις Σάντσες φέρεται να αγνόησε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ με σκοπό να... βιαστεί για να κλείσει τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο μέχρι και για βαριά τιμωρία του Χιλιανιού επιθετικού. Ποια η θέση της UEFA.

FILE - In this Saturday, June 24, 2017 file photo Chile's Alexis Sanchez attends a training session at the FC Strogino Stadium in Moscow, Russia.  Alexis Sanchez said Friday June 30, 2017  hes reached a decision on his future at Arsenal, but wont reveal it until after Sundays Confederations Cup final. (AP Photo/Daria Isaeva, file)
sanchez AP IMAGES

Δυο ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από την Sport και την Mirror βάζουν σε μπελάδες τον Αλέξις Σάντσες και τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλα αυτά εξαιτίας της απουσίας του παίκτη από την προπόνηση των "κανονιέρηδων" την Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσει αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές/αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές (whereabouts) για το πρόγραμμα τους και που βρίσκονται, έτσι ώστε να γίνονται έλεγχοι αντι-ντόπινγκ ( από την UEFA στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Όταν την Δευτέρα λοιπόν έφτασαν στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ δεν βρήκαν τον Σάντσες, ο οποίος είχε ταξιδέψει για το Μάντσεστερ με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ. Όλα αυτά χωρίς να ενημερώσει το κλιμάκιο που πραγματοποιεί τα τεστ!

Τι σημαίνει αυτό; Πως είτε οι δυο ομάδες παρέβλεψαν να ενημερώσουν, είτε ο παίκτης έκανε γκάφα πάνω στην... τούρλα να κλείσει η μεταγραφή του. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται "μπέρδεμα" στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έχει συμβεί ξανά την περσινή σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι, όπου... αμέλησε τρεις φορές να δώσει σωστές πληροφορίες στο "whereabouts" και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 35.000 λιρών και προειδοποίηση πως την επόμενη φορά θα πέσει... καμπάνα.

Τέλος, καμία πλευρά (ομάδες, παίκτης) δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα με την UEFA, ωστόσο, να αρνείται το περιστατικό. Εάν πάντως η υπόθεση προχωρήσει και δεν γίνει απλά μία παρατήρηση, ο παίκτης κινδυνεύει με τιμωρία ακόμα και δυόμιση ετών!

Αντι-ντόπινγκ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK