Διέκοψες τον Σούνες live σε εκπομπή; Αλίμονό σου!

Το Λίβερπουλ-Μπράιτον δεν προσέφερε τρομερές συγκινήσεις στο χορτάρι (4-0) όμως ήταν η αφορμή για έναν "θερμό" διάλογο στο πλατό του Sky Sports που προκάλεσε αποχώρηση-έκπληξη!

Διέκοψες τον Σούνες live σε εκπομπή; Αλίμονό σου!
© SKY SPORTS

Εντός γηπέδου όλα κύλησαν φυσιολογικά. Ο ισχυρός (Λίβερπουλ) επιβλήθηκε του ανίσχυρου (Μπράιτον), με το 4-0 να της εξασφαλίζει μάλιστα τη συμμετοχή στο νέο Champions League μέσω της 4ης θέσης της βαθμολογίας της Premier League, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε δίχτυα φτάνοντας έτσι τα 32 γκολ και κάνοντας ρεκόρ τερμάτων σε πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών στην κορυφαία κατηγορία.

Σε αντίθεση όμως με τα αγωνιστικά, δεν συνέβη το ίδιο και με τα γύρω-γύρω και συγκεκριμένα με την τηλεοπτική κάλυψη, με τους ανθρώπους του Sky Sports να βρίσκονται προ εκπλήξεων. Ο λόγος ήταν το ξέσπασμα του Γκρέιαμ Σούνες, με τον Σκωτσέζο παλαίμαχο άσο (μεγάλη καριέρα στην Λίβερπουλ) και από τα "βαριά χαρτιά" του καναλιού ως προς το κομμάτι του σχολιασμού, να τσαντίζεται από τη μεταχείριση προς τον ίδιο από την παραγωγή και να φεύγει από το στούντιο.

Διέκοψες τον Σούνες live σε εκπομπή; Αλίμονό σου!

Το παράπονό του ήταν πως σε τέσσερις περιπτώσεις διεκόπη απότομα και ενώ δεν είχε μπορέσει να ολοκληρώσει τη φράση/συλλογισμό του, με τον Σούνες να αποχωρεί μισή ώρα πριν τη λήξη της εκπομπής και να επιστρατεύεται ο Γκάρι Νέβιλ για να καλύψει το κενό του (ήταν ένας από τους σχολιαστές του αγώνα), παίρνοντας θέση στο πλατό δίπλα στον Τιερί Ανρί.

Σημειώνεται πως το ξέσπασμα του Σούνες δημιούργησε αίσθηση, με εκπρόσωπο του Sky Sports να τονίζει πάντως ότι ο άλλοτε άσος ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους του σταθμού και ζήτησε συγγνώμη.

Μένει να δούμε αν αυτό το επεισόδιο θα φέρει και τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Σούνες να είναι πάντως ένας από τους ποιοτικότερους και εμπειρότερους τηλεσχολιαστές, έχοντας αναλάβει αυτό το ρόλο εδώ και μία δεκαετία, αφότου αποχώρησε από το πάγκο της Νιούκαστλ το 2006...

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΣΟΥΝΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK