Τηλεοπτικός "πόλεμος" Γιουνάιτεντ - Σίτι!

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ξεκίνησε νωρίτερα! Η Γιουνάιτεντ βάζει... τρικλοποδιά σε συμφωνία 10.000.000€ της Σίτι με τηλεοπτικό πάροχο, αρνούμενη να δώσει... χώρο στο συνεργείο με τις κάμερες. Πως προσπαθούν να... ικανοποιήσουν τους τηλεθεατές οι "πολίτες".

Τηλεοπτικός "πόλεμος" Γιουνάιτεντ - Σίτι!
guardiola mourinio

Η Amazon έχει μπει δυναμικά στο χώρο του θεάματος τους τελευταίους μήνες, υπογράφοντας συμφωνίες εκατομμυρίων με σκοπό να εξασφαλίσει δικαιώματα για μελλοντικές σειρές/ταινίες/ντοκιμαντέρ. Αποκορύφωμα η εξαγορά των δικαιωμάτων του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" έναντι 250.000.000€ χωρίς καν να υπολογίζεται το κόστος παραγωγής!

Ο Τζεφ Μπέζος ( ιδιοκτήτης της Amazon) θέλει να μπει σιγά-σιγά και στο χώρο του αθλητισμού. Γι' αυτό ήρθε σε συμφωνία ύψους 10.000.000€ με την Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ώστε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ όπου τηλεοπτικό συνεργείο θα ακολουθεί την ομάδα παντού σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όπως είναι λογικό το ντέρμπι του Μάντσεστερ Στο "Ολντ Τράφορντ" την ερχόμενη Κυριακή αποτελεί ένα από τα selling point του ντοκιμαντέρ, όμως η Γιουνάιτεντ το έχει... σαμποτάρει! Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" απαγόρευσε την παρουσία του συνεργείου στο χώρο των αποδυτηρίων/φυσούνας, καθώς εκεί θα βρίσκονται ήδη 23 τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν συμφωνία μαζί τους.

Πως θα τα βολέψουν στην Σίτι; Η τοποθέτηση καμερών θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο και στην εξέδρα, άγνωστο με ποιο τρόπο και συμφωνία. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ντέρμπι ξεκίνησε νωρίτερα και δεν περιλαμβάνει μπάλα, αλλά... καλώδια και κάμερες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK