Το άδειασμα του Μάτιτς στην Τσέλσι δεν έχει ξαναγίνει...

Ούτε μήνα δεν έχει κλείσει ο Νεμάνια Μάτιτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και ήδη βλέπει χτυπητές διαφορές μεταξύ των "Κόκκινων Διαβόλων" και της Τσέλσι. Τέτοιες διαφορές που αναμένεται να κάνουν τους φίλους των "Μπλε" να τον ξεχάσουν πολύ πολύ γρήγορα.

Το άδειασμα του Μάτιτς στην Τσέλσι δεν έχει ξαναγίνει...

"Φωτιά" έβαλε στις σχέσεις του με τους οπαδούς της Τσέλσι ο Νεμάνια Μάτιτς που χωρίς να έχει κλείσει μήνα στη Γιουνάιντετ με δηλώσεις του μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τα δύο κλαμπ!

Ο Σέρβος χαφ ρωτήθηκε αν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο κλαμπ και είπε: " Εννοείται πως υπάρχει διαφορά" είπε ο Μάτιτς στο Sky Sports και συνέχισε " Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Μάντσεστερ. Όταν βρίσκεται σε αυτή την ομάδα είναι διαφορετικό..."

Όντας... ερωτευμένος με τον Μουρίνιο που τον αγόρασε δύο φορές, μία στην Τσέλσι και μία τώρα στη Γιουνάιντετ ο Σέρβος είπε για τον Πορτογάλο: " Είναι ο λόγος που ήρθα στη Γιουνάιντετ. Με εμπιστεύεται και πρέπει να του το ανταποδώσω."

Για τη ζωή στη νέα του ομάδα είπε: " Είναι υπέροχα. Μετά από κάθε προπόνηση έρχεται κόσμος έξω από τις εγκαταστάσεις και μας ζητάει αυτόγραφα. Βρισκόμαστε στην τριάδα με τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο! Και η Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα και η Μπενφίκα, αλλά η Μάντσεστερ είναι Μάντσεστερ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK