Απίθανη... διπλή ανατροπή για την Άρσεναλ

Απίστευτο θέαμα στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-2018 με την Λέστερ να παίρνει δυο φορές το προβάδισμα κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά τελικά να χάνει με 4-3 (VIDEO)!

Arsenal's Alexandre Lacazette, right celebrates after scoring the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Alexandre Lacazette AP

Σεφτέ στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε ο Λακαζέτ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του στην Πρέμιερ Λιγκ, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Γάλλος δεν το χάρηκε πολύ, αφού ο Οκαζάκι ισοφάρισε στο 5' και ο Βάρντι στο 28ο λεπτό έκανε το 2-1 για την Λέστερ.

Ευτυχώς για την Άρσεναλ, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Γουέλμπεκ ισοφάρισε για τους "κανονιέρηδες" σε 2-2.

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛ

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λέστερ πήρε ξανά το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Τζέιμι Βάρντι, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83' με τον Ράμσεϊ και πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Ζιρού στο 85' που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΡΣΕΝΑΛ:Τσεχ, Χόλτινγκ (67' Ζιρού), Μονρεάλ, Κολάσινατς, Μπεγερίν, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Τζάκα, Ελνενί (67' Ράμσεϊ), Εζίλ, Γουέλμπεκ (75' Γουόλκοτ), Λακαζέτ.

ΛΕΣΤΕΡ:Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Φουχς, Τζέιμς, Εντιντί, Ολμπράιτον (90' Γκρέι), Μαχρέζ, Οκαζάκι (72' Αμάρτεϊ), Βάρντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK