"Επιδημία" 0-0 για τις Λονδρέζες!

"Κηδεία" στο Βόρειο Λονδίνο! Η Τότεναμ "κόλλησε" στο 0-0 με την Μπόρνμουθ και απέτυχε να πιάσει κορυφή ενώ η πρωτοπόρος Άρσεναλ έφερε ίδιο αποτέλεσμα με Μίντλεσμπρο (videos).

"Επιδημία" 0-0 για τις Λονδρέζες!
© MARK LEECH / OFFSIDE

H Άρσεναλ έκανε πάρτι μεσοβδόμαδα φιλοδωρώντας με 6-0 την Λουντογκόρετς στο "Emirates" όμως στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μίντλεσμπρο για την 9η αγωνιστική της Premier League, μένοντας στο 0-0 απέναντι στους νεοφώτιστους (υπερασπίστηκε την εστία τους ο Βίκτορ Βαλντές, στον πάγκο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος).

"Επιδημία" 0-0 για τις Λονδρέζες!

Το αποτέλεσμα αυτό, ανήμερα μάλιστα των 67ων γενεθλίων του Αρσέν Βενγκέρ, επέτρεψε στους "κανονιέρηδες" να ξεφύγουν μόνο έναν βαθμό στην κορυφή από την Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην 1η θέση αν νικήσει το μεσημέρι της Κυριακής την Σαουθάμπτον εντός έδρας.

"Επιδημία" 0-0 για τις Λονδρέζες!
© GETTY IMAGES

Το εντυπωσιακό είναι πως λίγες ώρες πριν το 0-0 της Άρσεναλ, έφερε το ίδιο αποτέλεσμα και η άλλη μεγάλη ομάδα του Βορείου Λονδίνου, η Τότεναμ, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να μην καταφέρνει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπόρνμουτθ και να υποχρεώνεται σε δεύτερη σερί εκτός έδρας ισοπαλία (προερχόταν από το 1-1 με την Γουέστ Μπρομ).

"Επιδημία" 0-0 για τις Λονδρέζες!

Από τα υπόλοιπα ματς του απογεύματος, ξεχωρίζει η νίκη της πρωταθλήτριας Λέστερ επί της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 και εκείνη της Γουέστ Χαμ με 1-0 της Σάντερλαντ στις καθυστερήσεις, ενώ εντός έδρας επιτυχία σημείωσε και η Μπέρνλι, 2-1 επί της Έβερτον.

Η Στόουκ έφυγε με "διπλό" από την έδρα της Χαλ (2-0) ενώ Σουόνσι και Γουότφορντ έμειναν στο 0-0.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΤΟΤΕΝΑΜ 0-0

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK