Φαβορί η Γιουνάιτεντ για Φαμπίνιο

Ο Φαμπίνιο αποτελεί στόχος των μεγαλύτερων κλαμπ στην Ευρώπη, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα... κρυφό όπλο που την κάνει φαβορί για την απόκτηση του.

Monaco's Fabinho kicks the ball during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Juventus at Louis II stadium in Monaco, Wednesday, April 22, 2015. (AP Photo/Michel Euler)
Fabinho AP

Η Μονακό τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να πουλάει την... πραμάτεια της σε καλές τιμές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και φέτος, με τον Φαμπίνιο να αποτελεί ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Έτσι, η μισή Ευρώπη έχει κάνει... ουρά για να αποκτήσει τον 23χρονο διεθνή άσο όμως η μία ομάδα αποτελεί φαβορί και αυτό λόγω... μέσου. Βλέπετε, ο Φαμπίνιο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ζοζέ Μουρίνιο (Ζόρζε Μέντες) και ο Πορτογάλος έχει ζητήσει να έχει τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως τον κολακεύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, που αποτελεί σπουδαίο σύλλογο. Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως ο Ζοζέ έβαλε μπροστά τα μεγάλα... όπλα.

AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK