Δεν τον... βλέπει τον Μιραλάς ο Άνσγουορθ: ούτε στην 18άδα!

Ο προπονητής της Εβερτον Ντέιβιντ Άνσγουορθ είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ότι δεν έχει το παραμικρό θέμα με τον Κέβιν Μιραλάς όμως πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες "ακύρωσε" τη δήλωσή του...Ούτε στην αποστολή δεν βρέθηκε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.

Everton's Kevin Mirallas celebrates after scoring during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Everton and BSC Young Boys at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Everton's Kevin Mirallas celebrates after scoring during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Everton and BSC Young Boys at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

"Είμαστε σε μια εποχή που δεν μπορείς ούτε να φτερνιστείς χωρίς κάποιος να το μάθει. Όχι, δεν έχω καμία αμφιβολία για την αφοσίωση τους στον σύλλογο.

Ξέρω ότι είναι 100% εδώ. Αν δεν ήταν στην ομάδα θα ήταν σίγουρα απογοητευμένοι, ίσως αυτό να το θέλατε. Δεν υπάρχει τίποτα όμως, ειλικρινά.

Μπορώ να διαβεβαιώσω όλους τους οπαδούς της Έβερτον ότι και οι δύο παίκτες είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα", είχε δηλώσει την Παρασκευή (17/11) ο τεχνικός της Έβερτον για το θέμα του αποκλεισμού των Μιραλάς-Σνιντερλέν από την αποστολή του αγώνα με την Γουότφορντ και όλοι εκτιμούσαν πως το δίδυμο θα επιστρέψει στην 18άδα για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας για την 12η αγωνιστική.

Η επιστροφή τελικά έγινε, όμως η χαρά ήταν μόνο για έναν. Ο Μοργκάν Σνιντερλέν όχι μόνο κατάφερε να "κερδίσει" ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή του αλλά βρέθηκε και στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το απόγευμα του Σαββάτου (αμυντικός χαφ δίπλα στον Γκεγιέ) ενώ την ίδια ώρα ο Μιραλάς... αγνοείται!

Για την ακρίβεια έμεινε ξανά εκτός αποστολής των "ζαχαρωτών", με τον Άνσγουορθ να επιλέγει να έχει δίπλα του στον πάγκο τους Γουίλιαμς, Ραμίρες, Ρούνεϊ, Κούκο Μαρτίνα, Ντέιβις, Κάλβερτ-Λέγουιν και Ρόμπλες αλλά να αφήνει εκτός τον Βέλγο διεθνή φορ.

Δεν τον... βλέπει τον Μιραλάς ο Άνσγουορθ: ούτε στην 18άδα!

Όπως γίνεται αντιληπτό, το μέλλον του Μιραλάς στην Έβερτον μόνο ευοίωνο δεν διαγράφεται και είναι σίγουρο πως οι υποψήφιοι μνηστήρες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, καραδοκούν στη γωνία του... Goodison Park να τον αρπαξουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK