Έτσι έγινε... στυλάκι ο Μιραλάς

Στον Κέβιν Μιραλάς αρέσει το καλό φαγητό και το... ποτό, αλλά για να παίξει στην Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν έπρεπε να θυσιάσει τα αγαπημένα πιάτα της γυναίκας του! Διαβάστε για το "δράμα" του Βέλγου επιθετικού.

Έτσι έγινε... στυλάκι ο Μιραλάς
Mirallas © MATT WEST / BPI

Τον Ιούνιο του 2016 η Έβερτον ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είχε κάνει καταπληκτική δουλειά στην Σαουθάμπτον για μία διετία.

Ένα από τα πρώτα που άλλαξε ο 53άχρονος τεχνικός, αφορούσε την διατροφή και τη ζωή των αθλητών του, με τον Κέβιν Μιραλάς να είναι από τα πρώτα "θύματα".

"Πλέον δεν μπορώ να ξαναφάω τα μακαρόνια της γυναίκας μου. Μόνο λαχανικά και ψάρια", εξομολογήθηκε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Το πρόβλημα είναι όταν φεύγω για διακοπές. Θέλω να ηρεμήσω, να πιω και να φάω καλό φαγητό. Αλλά όταν μίλησα πρώτη φορά με τον Κούμαν μου είπε: "ΟΚ, είσαι καλός παίκτης, γρήγορος, αλλά πρέπει να χάσεις κιλά".

Μετά από αυτό για δυο εβδομάδες έτρωγα μόνο φρούτα και σαλάτες. Δεν ήταν εύκολο, αλλά αναγκαίο για να παραμείνω ανταγωνιστικός".

Η δίαιτα δεν φαίνεται να έχει βοηθήσει ιδιαίτερα τον Μιραλάς που μετρά 10 συμμετοχές με 1 γκολ τη φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK