Γκάρεθ Μπάρι, είσαι πλέον μύθος!

Ο Γκάρεθ Μπάρι γράφει ιστορία στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Μίντλεσμπρο αφού έγινε μόλις ο 3ος παίκτης με τουλάχιστον 600 συμμετοχές στην ιστορία της Premier League. Δείτε ποιοι είναι οι άλλοι δύο "θρύλοι" του αγγλικού πρωταθλήματος.

Γκάρεθ Μπάρι, είσαι πλέον μύθος!

Ράιαν Γκιγκς (632), Φρανκ Λάμπαρντ (609) και τώρα... Γκάρεθ Μπάρι! Ο 35χρονος Άγγλος μέσος της Έβερτον μπήκε στα βιβλία της ιστορίας με την παρουσία του στο αποψινό ματς απέναντι στην Μίντλεσμπρο αφού "έπιασε" τα 600 παιχνίδια στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και έγινε μόλις το τρίτο μέλος αυτού του ξεχωριστού κλαμπ των 600άρηδων, πίσω από τους δύο θρυλικούς συναδέλφους του.

Γκάρεθ Μπάρι, είσαι πλέον μύθος!

"Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που έφτασα τα 600 ματς, είναι ένα τεράστιο νούμερο και είμαι ευχαριστημένος που το έφτασα και πρόσθεσα το όνομά μου δίπλα στους Γκιγκς και Λάμπαρντ", δήλωσε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Μπάρι, ο οποίος αγωνίζεται συνεχώς στην Premier League από το 1998 όπου και έκανε το ντεμπούτο του.

Γκάρεθ Μπάρι, είσαι πλέον μύθος!

Για να γιορτάσει την περίσταση, η Έβερτον είχε αφήσει στα καθίσματα του "Goodison Park" μικρά σημαιάκια που έγραφαν "Barry 18" ώστε να τα ανεμίσουν οι φίλοι των "ζαχαρωτών" ενώ η Premier League υποκλίθηκε στον βετεράνο άσο με ένα ξεχωριστό τιτίβισμα που τον καλωσόρισε στο κλαμπ των 600άρηδων.

Update: Όχι μόνο γιόρτασε στο ξεκίνημα του ματς τα 600 παιχνίδια του στην Premier League αλλά πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα ο Γκάρεθ Μπάρι σκόραρε κιόλας για την Έβερτον, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την Μίντλεσμπρο στο 24ο λεπτό. Ιστορικό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK