Η αντίδραση των φίλων της Έβερτον στην επιστροφή του Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του δανεισμού του και αναμένεται να γυρίσει στην Έβερτον. Πως αντέδρασαν όμως οι φίλοι της αγγλικής ομάδας, όταν έμαθαν πως ο Βέλγος θα επιστρέψει στο "Γκούντισον Παρκ";

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κέβιν Μιραλάς ήταν και τέλειωσε. Ο Βέλγος έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, καθώς με τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας, θα γυρίσει στον σύλλογο που ανήκει, την Έβερτον.

Ο Βέλγος, προτού έρθει στους "ερυθρόλευκους", δεν έβρισκε θέση στην ενδεκάδα των "ζαχαρωτών", μένοντας στον πάγκο για το περισσότερο μέρος της φετινής σεζόν, κάτι που συντέλεσε στη σύντομη "μετακόμισή" του στον Πειραιά.

Το συμβόλαιο του 30χρονου με το αγγλικό κλαμπ λήγει το 2020 και ο Μιραλάς θα επιδιώξει να αποκτήσει ξανά έναν ρόλο στο "Γκούντισον Παρκ". Ωστόσο, υπολογίζει χωρίς τους οπαδούς, με τους υποστηρικτές της Έβερτον να μην "καλοβλέπουν" την επιστροφή του στο "Νησί".

Μόλις ανακοινώθηκε το μέλλον του παίκτη, πολλοί ήταν οι φίλοι του κλαμπ που έσπευσαν να το σχολιάσουν στο Twitter με τα λόγια τους να μην είναι και τα πιο κολακευτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK