Όταν η Έβερτον έκανε "δώρο" τον Μόντριτς στην Τότεναμ

Πάνω από δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ντέιβιντ Μόγες ανακάλυψε στην Κροατία τον Λούκα Μόντριτς. Ο πρώην τεχνικός της Έβερτον, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει πώς έκανε... δώρο τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην Τότεναμ.

Όταν η Έβερτον έκανε "δώρο" τον Μόντριτς στην Τότεναμ

Σε μία από τις αναλύσεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ντέιβιντ Μόγες, αποκάλυψε στους "Times" πώς έχασε τον Λούκα Μόντριτς, επιτρέποντας ουσιαστικά στον παίκτη να καταλήξει αντί για την Έβερτον στην Τότεναμ.

Όλα άρχισαν όταν ο ηγέτης της εθνικής Κροατίας ήταν ακόμη τσικό στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Μόγες είχε ενημερωθεί πως υπάρχει ένας "μικρούλης Κροάτης" (εννοώντας τη σωματοδομή του) που κάνει θαύματα στη μεσαία γραμμή.

Στην ιστορία του ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γράφει πως ταξίδεψε στην Κροατία και έπαθε... πλάκα με τον Μόντριτς. Επιστρέφοντας στην Αγγλία το μόνο που έκανε ήταν να μιλάει για εκείνον, συνεχώς!

Όταν στην Έβερτον συζητήθηκε το ενδεχόμενο της απόκτησής του, τα "ζαχαρωτά" κατέληξαν στο συμπέρασμα πως -ο 32χρονος πια χαφ- δεν ήταν ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που ήθελαν εκείνη την περίοδο, ενώ παράλληλα δεν υπήρχε μπάτζετ για... περιττά έξοδα.

Τελικά, ο Μόντριτς πήγε στην Αγγλία έναντι 21.000.000 ευρώ και έπαιξε στην Τότεναμ για τέσσερα χρόνια μέχρι τα "σπιρούνια" να τον πουλήσουν στην Ρεάλ για 30.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK