Το Όσκαρ... απόκρουσης στον Στεκέλενμπουργκ

Με τέτοιες επεμβάσεις ο Ρόναλντ Κούμαν δεν χρειάζεται ν' αποφασίσει για τον ποιος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ στην Έβερτον. Ο Μάρτιν Στεκέλενμπουργκ έχει εξασφαλισμένη θέση!

Evertons Maarten Stekelenburg during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Evertons Maarten Stekelenburg during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε το δεύτερο γκολ του απ' όταν επέστρεψε στην Έβερτον.

Παρόλα αυτά στο φιλικό 1-1 του Σαββάτου με την Γκενκ, άλλο ήταν το γεγονός που ξεχώρισε και επισκίασε το τέρμα του διεθνούς Άγγλου.

Η απόκρουση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάρτιν Στεκέλενμπουργκ. Ο Ολλανδός γκολκίπερ μπήκε αντί του Πίκφορντ με την έναρξη του δεύτερου μισού και παρότι ενόσω ήταν στο χορτάρι η Γκενκ ισοφάρισε, ήταν αυτός που γλίτωσε, με απίθανη εκτίναξη και τη βοήθεια του δοκαριού, το δεύτερο γκολ.

Εμείς δεν περιγράφουμε άλλο, γιατί τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχει η εικόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK