Πόσα είπες ότι θες Ρος Μπάρκλεϊ;;;

Ο Ρος Μπάρκλεϊ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και στα πόδια του... σφάζονται Τσέλσι, Γιουνάιντετ και Τότεναμ. Τα "σπιρούνια" ήταν έτοιμα να πληρώσουν 55.000.000 ευρώ στην Έβερτον για να τον αποκτήσουν όμως οι απαιτήσεις του 23χρονου στάθηκαν εμπόδιο στο μεγάλο "μπαμ".

Πόσα είπες ότι θες Ρος Μπάρκλεϊ;;;

Τα μύρια όσα γράφονται για τον Ρος Μπάρκλεϊ στα βρετανικά μίντια όσον αφορά την προσπάθεια της Τότεναμ να τον αποκτήσει από την Έβερτον έναντι 55.000.000 ευρώ.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οι Άγγλοι μεταδίδουν πως τα "Ζαχαρωτά" ήταν "ok" με τα χρήματα που προσέφερε η Τότεναμ, αλλά για κάποιο λόγο η σπουδαία αυτή μεταγραφή δεν προχωρούσε...

Τα σκανδαλοθηρικά Μέσα του Νησιού γράφουν από το πρωί της Τετάρτης (19/7) ότι ο Μπάρκλεϊ απαίτησε από τους ανθρώπους της ομάδας του Λονδίνου να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Άγγλος μέσος ζήτησε να λαμβάνει 170.000 ευρώ, εβδομαδιαίως...

Αμέσως μόλις το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, άνθρωποι από το περιβάλλον του 23χρονου μίλησαν στο Sky Sports News, τονίζοντας ότι ο νεαρός παίκτης δεν ζήτησε ποτέ αυτά τα χρήματα και ποτέ δεν έθεσε κανέναν όρο για να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σε όποια ομάδα παίξει τελικά αν φύγει από την Έβερτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Μπάρκλεϊ γράφεται επίσης ότι ενδιαφέρονται "ζεστά" τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK