H ελληνική Γουότφορντ έδειξε στον Κόντε την πόρτα της εξόδου!

Η Γουότφορντ των Καρνέζη και Χολέμπας διέλυσε με 4-1 την Τσέλσι και ουσιαστικά φέρνει τον Αντόνιο Κόντε στην πόρτα της εξόδου από τους "μπλε" (VIDEO).

H ελληνική Γουότφορντ έδειξε στον Κόντε την πόρτα της εξόδου!

Αν ισχύει το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ παραμονές του ματς, ότι δηλαδή ενδεχόμενη ήττα της Τσέλσι από την Γουότφορντ θα σημάνει το τέλος του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της, ο Ιταλός πρέπει όχι μόνο να έχει έτοιμες τις βαλίτσες αλλά και να έχει κλείσει πτήση για την πατρίδα του.

Και αυτό γιατί το ματς στο "Vicarage Road" για την 26η αγωνιστική της Premier League ήταν ένας εφιάλτης για τους "μπλε": έμειναν στο 30' με παίκτη λιγότερο (δύο κίτρινες ο Μπακαγιοκό) και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πέναλτι του Ντίνι ενώ μονολότι αναθάρρησαν με το σούπερ γκολ του Αζάρ στο 82' στη συνέχεια κατέρρευσαν καθώς δέχτηκαν τρία γκολ!

H ελληνική Γουότφορντ έδειξε στον Κόντε την πόρτα της εξόδου!

Ουσιαστικα πρόκειται για θρίαμβο της ομάδας του Χάβι Γκράθια στο ντεμπούτο του στον πάγκο σε εντός έδρας αγώνα της Γουότφορντ, με τις "σφήκες" (ανέβηκαν στην 11η θέση και έχουν +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού) να έχουν στο αρχικό τους σχήμα δύο Έλληνες, τους Ορέστη Καρνέζη και Χοσέ Χολέμπας!

Η τελευταία μάλιστα φορά που βρέθηκαν και πάλι δύο Έλληνες βασικοί σε ομάδα της Premier League ήταν στις αρχές του αιώνα, με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Γεωργιάδη να αγωνίζονται για λογαριασμό της Νιούκαστλ!

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ 4-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK